Sant Cugat es converteix en l'epicentre del ball esportiu en una jornada d'aniversari


  • Comparteix:

Imatge d'una de les parelles participants

Imatge d'una de les parelles participants

Els pavs 2 i 3 de la Rambla del Celler han aplegat durant el cap de setmana tres competicions de ball esportiu, destacant per sobre de totes el Campionat d'Espanya en què la parella Nikolai Mujiri i Nora Corpas, del Club Ball Esportiu Sant Cugat, ha aconseguit un segon lloc en categoria sènior. El Trofeu Ciutat de Sant Cugat, que celebrava el 20è aniversari, ha tingut fins a set podis més amb presència santcugatenca en un cap de setmana que ha comptat amb la participació de 600 parelles vingudes de tot l'Estat espanyol.



La resta de podis per a parelles santcugatenques en el Trofeu Ciutat de Sant Cugat han estat per Tomàs Margalef i Anna Cortés, que han estat tercers, Miguel Farrés i Mireia Carrillo, amb un segon lloc, Raul i Alba Trinidad, Antonio Martín i Montse Gómez, Joaquim Nualert i Isabel Ventura, Nikolai Mujiri i Nora Corpas, i una de les parelles que ha repetit triomf respecte anys passats, Manuel Ramírez i Júlia López.

La Federació Espanyola de Ball Esportiu i el Club Ball Esportiu Sant Cugat han estat els organitzadors dels tres campionats disputats a la nostra ciutat. El president del Club Ball Esportiu Sant Cugat, Jesús Curto, destaca la predisposició de les parelles a venir a Sant Cugat a participar d'aquests campionats.

Jesús Curto

Estem molt satisfets de la participació i feia molt de temps que no es veien quatre pistes alhora funcionant i els participants aposten per Sant Cugat.


Enguany s'ha arribat a l'edició 21a del Trofeu Ciutat de Sant Cugat, tot i que s'ha celebrat el 20è aniversari, ja que un any va acollir dues edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.