Tizón: 'El nou pavelló pot ser un format pav 3 però més funcional i sostenible'


  • Comparteix:

Xavier Tizón, al plató de Cugat.cat

Xavier Tizón, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, aposta perquè el nou pavelló de la Guinardera tingui format de pav 3 però més funcional i sostenible. Així ho ha manifestat Tizón al programa 'Línia directa' Cugat.cat, on ha insistit que el projecte està en fase d'estudi i, per tant, encara no té data. Tizón també ha avançat que estan estudiant la possibilitat de cobrir les pistes de Sant Francesc.



A Sant Cugat hi ha tres models de pavelló l'1, el 2 i el 3, els tres a la Rambla del Celler, que es corresponen amb el nombre de pistes en què es poden transformar el total de la seva superfície. En aquest sentit, Tizón ha apuntat que, per satisfer les necessitats d'entitats i clubs de la ciutat, el nou pavelló hauria de ser un format pav 3 però més pràctic i auster que l'actual.

Xavier Tizon

No pensem en un pav 3 com el que tenim a la Rambla del Celler. Pensem en un pavelló molt més funcional, que pugui donar sortida a les entitats.


Respecte a l'arranjament de les pistes de Sant Francesc, el regidor d'Esports ha afirmat que l'Ajuntament està estudiant la possibilitat de cobrir-les per satisfer les necessitats actuals dels clubs i per respondre la demanda dels veïns. Xavier Tizón ha assegurat que aquest seria un arranjament complementari a la construcció del nou pavelló.

A la petició del Qbasket sobre un repartiment més equilibrat entre les dues entitats de bàsquet de la ciutat, Tizón reconeix que estan valorant la proposta presentada pel grup de pares del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.