La promoció de l'atletisme i del rugbi enganxa nous adeptes a la Guinardera


  • Comparteix:

Jornada d'atletisme disputada a la Guinardera

Jornada d'atletisme disputada a la Guinardera

El rugbi, amb una quarantena de participants de 2n i 3r de primària, ha tancat la jornada multiesportiva d'aquesta temporada a la Guinardera aquest dissabte. Paral·lelament la 3a jornada poliesportiva d'iniciació a l'atletisme ha reunit una vuitantena de nens i nenes de p5 i 1r de primària ambs jocs de salts, llançaments i velocitat.

De dos quarts de deu del matí fins dos quarts de dotze el rugbi s'ha convertit en protagonista destacat a la ZEM de la Guinardera. Accions de placar un sac i jocs de contacte en defensa i en atac han estat les principals activitats que s'han dut a terme.

A partir de les dotze del migdia ha arribat el torn de la 3a jornada poliesportiva d'iniciació destinada a l'atletisme. Jocs adaptats com el salt de longitud, d'alçada, relleus i velocitat s'han convertit en les proves que ha proposat l'organització. El coordinador d'activitats puntuals de l'OMET, Jordi Farrés, destaca que cal buscar formes jugades que apropin els participants a l'atletisme.

Jordi Farrés

La finalitat és seguir el programa escolar que marca la iniciació esportiva.


La propera jornada poliesportiva serà el 7 de juny amb els esports d'aventura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.