Esport i solidaritat es fonen per la 17a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del Cros de l'any passat

Imatge del Cros de l'any passat

El 17è Cros Ciutat de Sant Cugat barreja esport i solidaritat aquest diumenge al Parc de la Pollancreda. La primera cursa, la popular masculí i femení, donarà el tret de sortida a les nou del matí. Les 16 categories sortiran des de juvenil a prebenjamí fins quan faltin 10 minuts per a les dues de la tarda. La recaptació de les inscripcions, que han fregat les 5.000, anirà destinada a l'associació Sant Cugat amb el Poble Saharauí (SCAPS).

Les classificacions seran d'Individual Escolar, Individual Popular i Per Equips, i hi haurà el tradicional concurs de fotografia. Enguany s'ha afegit un entrenament amb un centenar de participants i que ha servit per fer un reconeixement dels circuits, les estratègies de la cursa i una explicació dels trets més importants del cros. Tot plegat, en una cursa que s'ha consolidat com una de les més importants i nombroses del Vallès Occidental, com van explicar els seus organitzadors al programa 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.