81 atletes santcugatencs disputaran la final nacional de cros a Lloret


  • Comparteix:

81 atletes santcugatencs participaran aquest diuemenge a la final nacional de cros escolar que tindrà lloc a Lloret de Mar. Els atletes que van des de la categoria benjamí fins la juvenil han obtingut el passi a la final després de classificar-se en els primers llocs de diferents crossos disputats, un d'ells el passat Cros Ciutat de Sant Cugat.

Un total de 81 atletes santcugatencs s'han classificat per disputar la final nacional de cros escolar a Lloret de Mar. Aquests atletes han obtingut una bona classificació en algun dels crossos de Terrassa, Rubí, Castellbisbal o Sant Cugat, cosa que els ha permès classificar-se per la final de diumenge. Les escoles santcugatenques que més atletes classificats porten són l'escola Joan Maragall, l'IES Pla i Farrerras, l'escola Avenç, l'Àgora i el Viaró a més de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Oswaldo Romero, responsable d'educació física de l'escola Joan Maragall, explica quines variacions té la final d'enguany respecte l'edició anterior.

Oswaldo Romero

Aquest any la final incoprora diferents variacions. Tan pel que fa a les edats, els premis i també pel que fa a la classificació per equips.


Diumenge Lloret de Mar rebrà l'arribada d'atletes de nivell escolar de tot Catalunya en la final de Cros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.