Els metges donen exemple


  • Comparteix:

Imatge de l'arribada al Parc de la Pollancreda

Imatge de l'arribada al Parc de la Pollancreda

La 6a edició de la Cursa Medijocs aplega uns 300 atletes al Parc de la Pollancreda enmig d'un ambient festiu i familiar. Amb aquesta cursa, els metges i el personal sanitari volen demostrar la importància de la pràctica de l'esport.

La cursa, organitzada pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ha tingut una recorregut final de 7.5 quilòmetres i s'ha endinsat al Parc de Collserola fins a Can Borrell. Amb aquesta cursa, els metges han volgut donar exemple de la importància que té l'esport avui en dia. Uns 300 esportistes, entre metges, personal sanitari, familiars i amics, han participat d'aquesta 6a edició, on ha destacat el bon ambient i no pas la competitivitat.

El cap del departament d'activitats i congressos del Col·legi Oficial del Metges de Barcelona, Salvador Piqué, destaca la bona sintonia que existeix amb Sant Cugat.

Salvador Piqué

Volem obrir la cursa a tota la societat. Estem molt contents del magnífic ambient que cada any vivim al Parc de la Pollancreda.



Un cop finalitzada la cursa, l'organització ha fet entrega dels premis per a cada una de les categories i ha sortejat diversos obsequis entre els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.