Les sessions del Campus aniran a càrrec d'atletes olímpics i entrenadors d'alt rendiment


  • Comparteix:

El campus tindrà activitats d'atletisme i d'altres d'esbarjo / Font: CMSC

El campus tindrà activitats d'atletisme i d'altres d'esbarjo / Font: CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza el 1r Campus d'Atletisme de Pretemporada del 3 al 7 de setembre a la ZEM de la Guinardera. L'objectiu del club és combinar esport, lleure i activitats culturals i començar així la temporada en unes jornades que comptaran amb sessions tècniques a càrrec d'atletes olímpics i entrenadors d'alt rendiment.

El 1r Campus de Pretemporada del CMSC vol fomentar l'atletisme des d'un vessant més cultural i servir d'activitat d'iniciació de la temporada. És per això que a l'organigrama del campus es combinen aspectes propis de l'atletisme amb d'altres més lúdics, sent activitats que varien en funció del grup d'edat, que va dels sis als 18 anys.

El campus començarà a les nou del matí i tindrà una primera part d'activitats pròpies de l'atletisme fins a dos quarts de dotze del migdia. En aquest moment, principalment per la forta calor del migdia, es canviarà l'activitat atlètica per la piscina fins a l'hora de dinar. A la tarda tindran lloc activitats d'esbarjo i jocs.

Les sessions d'atletisme seran especialitzades degut a la presència de professionals amb experiència en competicions de màxim nivell. En aquest aspecte es comptarà amb ex atletes com Alberto Ruiz, Valentí Massana, Arturo Ortíz, Antonio Corgos, Andreu Ballvé, Carlos Sala i Florencio Gascón, a més d'entrenadors estatals d'atletisme d'alt rendiment.

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, destaca la doble vessant del campus.

Manel González

És una barreja entre activitats lúdiques i d'altres més tècniques, per qui vulgui millorar en la seva activitat atlètica.


El campus tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera del 3 al 7 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.