UESC i ASDI aposten pel seu equip de bàsquet un any més


  • Comparteix:

Moment de la signatura de la renovació del conveni

Moment de la signatura de la renovació del conveni

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) allarguen un any més el conveni per reforçar l'equip de bàsquet format a partir de la col·laboració de totes dues entitats. L'acord l'han signat aquest dijous la presidenta de la Fundació UESC, Sònia Guivernau, i el president d'ASDI, Enric Tomàs. A l'acte també hi ha assistit Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania.

Sant Cugat ha tornat a mostrar la força de l'esport com a motor social i solidari de la ciutat. La UESC i ASDI han allargat un conveni que ha creat un equip de bàsquet per a discapacitats intel·lectuals, format per uns vuit jugadors que regularment han dut a terme els entrenaments. Sota el nom de UESC-ASDI, aquest conjunt ha crescut i va disputar el seu primer partit oficial a la passada Diada de la UESC, contra un rival d'entitat en aquesta disciplina, els Lakers de Montbau.

L'acord manté la UESC com a responsable tècnic de l'equip, així com es responsabilitza de facilitar el material necessari perquè la plantilla pugui entrenar. L'ASDI, de la seva banda, treballarà en la gestió de les quotes i en les autoritzacions legals i mèdiques pel correcte funcionament de l'equip. Per tot plegat, el president d'ASDI, Enric Tomàs, mostra l'orgull d'haver arribat a consolidar un projecte d'aquest perfil.

Enric Tomàs

Em sento molt orgullós, aquest equip és el reflex d'una il·lusió. La porta de la UESC ja era oberta per fer un equip de bàsquet.


De la seva banda, Sònia Guivernau, presidenta de la Fundació UESC, ha recordat que l'equip UESC-ASDI és un més dins de l'estructura esportiva de l'entitat vermell-i-negra.

Sònia Guivernau

Ens hem proposat des del principi que ells siguin part de la UESC. El dia de la presentació els presentarem com un equip més.


Guivernau ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament i de l'Obra Social 'la Caixa'. De fet, ha apuntat que el consistori ha aportat una nova ajuda econòmica per col·laborar a desenvolupar aquest projecte durant l'exercici que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.