La pretemporada de la UESC femenina arrenca el 25 d'agost


  • Comparteix:

Germán Simón i el seu cos tècnic han organitzat quatre amistosos

Germán Simón i el seu cos tècnic han organitzat quatre amistosos

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) dóna el tret de sortida a la pretemporada el dilluns 25 d'agost. Les santcugatenques disputaran quatre amistosos i faran una estada per terres tarragonines el segon cap de setmana de setembre. Tot plegat, per preparar el que serà, per primera vegada a la seva història, la segona temporada consecutiva a Primera Catalana.

Germán Simón i el seu cos tècnic ja té definit el full de ruta per posar a punt la seva plantilla de cara a un repte inèdit fins ara a la UESC, el d'encadenar dues permanències consecutives a Primera Catalana. Després d'una primera pretemporada convulsa i sense gaire temps per poder planificar-la, Simón ha detallat enguany una planificació d'entrenaments i amistosos que comença el 25 d'agost, cinc setmanes abans del debut oficial, amb una mitjana de quatres dies setmanals d'entrenament.

El primer partit de pretemporada arribarà diumenge 7 de setembre contra el Font Castellana, de Segona Catalana, amb pista i horari encara per definir. El cap de setmana següent, després de la Diada, l'equip marxarà a terres tarragonines per fer una estada de tres dies, on disputarà un nou amistós, en aquest cas contra algun rival de l'altre grup de Primera Catalana, l'1.

El següent test de pretemporada serà el dijous 18, amb un equip contra el qual la UESC jugarà en temporada regular, el Sant Andreu de Natzaret. La pretemporada clourà al cap de quatre dies, amb el darrer amistós, en aquest cas contra el Collblanc, rival de les vermell-i-negres el curs passat i conjunt de Primera Catalana. Després d'aquestes cinc setmanes, l'equip de Germán Simón debutarà en competició oficial rebent l'Olot al pav 1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.