La UESC masculina continua invicte i suma un nou triomf a Cerdanyola

La UESC masculina ha sumat el quart triomf consecutiu a Copa Catalunya

L'equip masculí de la UESC guanya (56-59) a la pista del Cerdanyola a la quarta jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han fet un molt bon partit defensivament, però han errat molt en atac. Els de Marc Guillem lideren la classificació i continuen invictes.

Victòria amb molt patiment, però d'enorme creixement per a l'equip segons l'entrenador, Marc Guillem. Els santcugatencs s'han desplaçat a una pista complicada on s'han trobat amb un Cerdanyola que ha fet un partit molt seriós i prova d'això és que s'arribava al final del primer quart amb un 17-14 a favor dels locals.

Els santcugatencs han reaccionat i han fet un parcial de 8 a 18 que els ha permès marxar al descans amb un 25 a 32. En el tercer quart, de nou avantatge dels vermell-i-negres i en el darrer triomf parcial 18-9 per als cerdanyolencs. Finalment victòria de la UESC per 56 a 59.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, destaca la capacitat de patiment de l'equip per sumar una nova victòria.

Marc Guillem

Hem de tenir més personalitat amb el nostre model de joc. Està bé saber superar les idees del rival, però també hem d'apostar pel nostre joc.

La UESC rebrà l'Argentona dissabte amb l'objectiu de sumar la cinquena victòria consecutiva.