La UE Sant Cugat cerca la regularitat contra l'Escola del Carme


  • Comparteix:

La UESC provarà de manar, de nou, al pav 1 de la Rambla del Celler

La UESC provarà de manar, de nou, al pav 1 de la Rambla del Celler

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina espera consolidar els bons moments de joc i corroborar la solidesa a Primera Catalana de bàsquet contra l'Escola del Carme. Les sabadellenques visiten aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda el pav 1 de la Rambla del Celler. Les de Germán Simón sumen dues victòries i dues derrotes, mentre que l'Escola del Carme, equip recent ascendit, arriba després d'assolir el primer triomf en tres partits.

La UESC cerca trobar el camí que la direccioni cap a la regularitat en aquest tram inicial de temporada. Les santcugatenques han combinat moments de gran joc, com alguns dels minuts mostrats a casa contra el poderós Sant Nicolau, amb situacions de certa fragilitat. Això ha fet que encara no hagi encadenat dues victòries seguides, i aquest cap de setmana ho poden aconseguir contra un equip, l'Escola del Carme, nouvingut a la categoria, que té un partit ajornat i que suma un triomf en tres partits.

El referent més evident sobre el joc de les de Sabadell es genera a través de les seves directores de joc, ben conegudes per la parròquia santcugatenca. Isa López, exjugadora del primer equip vermell-i-negre, i Georgina Andreu, del planter de la UESC, ocupen ara les dues places de base en l'Escola del Carme.

El tècnic de l'equip local, Germán Simón, no defuig del paper de favorit contra un rival que va ascendir com a millor tercer classificat, és a dir, en l'últim anhel.

Germán Simón

És un equip nou a la categoria i hem d'acabar de veure com s'ubica. Evidentment, hem de donar-nos l'etiqueta de favorits i l'assumim.


Pel que fa al capítol físic, Aleyda Llobet és l'únic dubte per al partit de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.