La UESC masculina suma la segona derrota consecutiva a la pista del Mollet

La UESC suma la segona derrota consecutiva a la pista del Mataró

L'equip masculí de la UESC ha caigut derrotat (84-70) a la pista del Mollet a la 9a jornada del grup 1 de Copa Catalunya en un matx marcat per un segon i tercer quart marcat per la falta d'intensitat defensiva dels santcugatencs. Els de Marc Guillem sumen la segona derrota consecutiva i ocupen la zona mitja de la classificació.

La UESC ha iniciat amb bon peu el matx i ha dominat el primer quart tancant el període amb un favorable 16 a 18. En el segon quart s'ha vist una UESC tova en defensa que ha fet que els locals marxessin en el marcador 49 a 41 per acabar el primer temps. A la represa, el Mollet ha seguit molt encertat en atac i els santcuagtencs han patit molt en el rebot defensiu.

Els vermell-i-negres han tingut opcions fins al final quan a falta de 40 segons per al final tenien possessió i perdien de set, però han acabat errant. El tècnic, Marc Guillem, creu que el seu equip ha de fer un pas endavant en defensa.