La UE Sant Cugat rep la visita d'un Artés que arriba en trajectòria ascendent


  • Comparteix:

La UESC provarà de tornar a vèncer al pav 1

La UESC provarà de tornar a vèncer al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) avalua el bon moment del CB Artès aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la Rambla del Celler. El partit enfronta dos equips que han sumat cinc victòries i quatre derrotes en les primeres nou jornades del grup 1 de Copa Catalunya. Els de Marc Guillem esperen trencar una ratxa de dues derrotes a domicili, mentre que els artesencs arriben a Sant Cugat amb dos triomfs consecutius de mèrit, contra Barberà i a la pista del Boet Mataró.

El rival d'aquest cap de setmana de la UESC pot perfectament ser clara mostra de les contradiccions d'una categoria tan dura i complexa com Copa Catalunya. L'Artés ve de superar dos dels principals candidats a ser al play off, Barberà i Boet Mataró, precisament després d'haver perdut, fa tres jornades, contra l'actual avantpenúltim, el CN Sabadell. Liderats per la veterania i la clarividència de Roger Portella, els artesencs compten amb una plantilla jove i capaç de treure gran rendiment a les situacions precipitades del joc.

Un alt ritme i una intensitat que provarà d'aturar la UESC, que ha perdut certa determinació a les dues darreres jornades, on ha caigut a la pista del Mollet i del Boet Mataró. El pav 1 ha de servir als de Guillem per aturar motors, tornar a engegar amb energia i fer el pas definitiu que, en paraules del tècnic, permetin que el seu joc 'eclosioni'. Tot plegat amb la baixa segura de Santi Suso, que segueix recuperant-se.

L'entrenador dels santcugatencs lloa la tasca del base Roger Portella com a director d'orquestra.

Marc Guillem

És un equip que és jove però amb la batuta magistral de Roger Portella. Això el converteix en un equip complicadíssim.


Les dades defineixen l'Artés com un equip tan perillós com vulnerable. Els del Bages són l'equip més anotador del grup 1 de Copa Catalunya i alhora el que més punts encaixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.