Una UE Sant Cugat imberbe suma la segona millor ratxa de triomfs del curs


  • Comparteix:

Nil Baqués, un dels joves que estan emergint amb més insistència

Nil Baqués, un dels joves que estan emergint amb més insistència

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina més jove de la temporada ha sumat la segona millor ratxa del curs, amb tres triomfs consecutius que l'han allunyat de la promoció de descens del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs s'han hagut de rejovenir a la força per les nombroses baixes dels jugadors sènior i, en algunes ocasions, han competit amb fins a tres jugadors júniors a pista. Del Campo està assolint els objectius pactats i ha aconseguit quatre triomfs dels sis partits disputats fins ara.

Fa tot just un mes i mig de la dimissió de Marc Guillem al capdavant del primer equip masculí de la UESC. En aquell moment l'equip era desè i fregava les posicions de promoció de descens, situació amb la qual Mario del Campo es feia càrrec d'un conjunt santcugatenc amb moltes ferides obertes. Des de llavors, l'equip ha perdut dos jugadors i n'ha fitxat dos més, però ha vist com patia nombroses baixes en forma de lesions o motius personals, que l'ha dut a completar convocatòries amb jugadors del planter.

Aquest fet ha modificat els rols d'alguns jugadors, amb un Nil Baqués que ha fet un pas endavant malgrat ser júnior de primer any i ha assumit protagonisme en moments crucials dels darrers sis partits. Amb Marc Guillem com a entrenador no es va viure el debut de cap jugador júnior i molt menys amb un paper rellevant, si bé si van sovintejar jugadors del segon equip com Stefano Fauzia i Marc Garcia.

Des de l'arribada de del Campo i també per una qüestió de necessitats, els vermell-i-negres han vist com Baqués s'erigia en un jugador clau en la rotació i jugadors també del júnior 1 com Biel Llansó i Jan Peiró han passat a disputar alguns minuts. Llansó, de fet, va ser titular en l'últim partit contra el CN Sabadell. L'entrenador de la UESC opinava després del matx contra els sabadellencs que s'està treballant correctament cap a l'objectiu de la permanència.

Mario del Campo

És important i l'únic objectiu és salvar la categoria, quan abans ho fem millor. Si m'ho dieu fa un mes, em costaria pensar que guanyem tres partits seguits.


Més enllà de la configuració de les convocatòries, la UESC ha guanyat en caràcter i ha sabut remuntar situacions complicades, resolent amb encert algunes possessions clau per endur-se aquests quatre triomfs en els darrers sis partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.