La UE Sant Cugat veu com el Barberà atura la ratxa de tres triomfs seguits


  • Comparteix:

La UESC ha aturat una ratxa de tres triomfs seguits

La UESC ha aturat una ratxa de tres triomfs seguits

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina veu com el Barberà atura la seva ratxa de tres victòries consecutives amb un triomf contundent (74-55) corresponent a la 22a jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han aguantat el ritme a una de les millors plantilles de la categoria, però els barberencs han mostrat el seu major potencial en la rotació a l'últim quart i s'han acabat imposant còmodament.

La resistència de la UESC s'ha mantingut durant tres quarts del partit, moment en què el Barberà ha destrossat la bona defensa construïda per Mario del Campo i ha arribat a anotar 24 punts en els últims 10 minuts. Els santcugatencs havien treballat de valent per ajustar les diferències durant els 30 primers minuts, però la major profunditat de banqueta local ha esgotat la UESC i ha fet que en l'últim quart ja no pogués mantenir el ritme.

Els vermell-i-negres han competit amb sis jugadors amb fitxa sènior i quatre júniors. El tècnic dels santcugatencs, Mario del Campo, parla de la diferència d'objectius entre totes dues plantilles tot i la necessitat de competir contra qualsevol equip.

Mario del Campo

El seu objectiu és ascendir a Lliga EBA, el nostre és la permanència. Però preparem partit a partit, i hem de competir amb els de dalt i amb els de sota.


Els santcugatencs mantenen dos partits de distància amb la promoció de descens, i el cap de setmana que ve canvien l'horari de partit en la visita al pav 1 del Boet Mataró. La coincidència amb el partit del júnior 1 fa que del Campo hagi demanat jugar diumenge a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.