Germán Simón passa del femení al masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Germán Simón en una imatge d'arxiu

Germán Simón en una imatge d'arxiu

El fins ara tècnic del femení de la Unió Esportiva Sant Cugat, Germán Simón, és l'escollit per dirigir el sènior masculí la propera temporada a Copa Catalunya. Simón, qui dirigirà el primer entrenament aquest dimecres, porta dues temporades en el club i vol que el seu equip tingui estabilitat, sigui competitiu i tingui presència del planter.

Arriba una cara coneguda a la banqueta del primer equip masculí de la UESC. El barceloní Germán Simón, màxim responsable del sènior femení les dues darreres temporades, dirigirà des d'aquest dimecres el conjunt masculí. Aquesta ha estat l'aposta del nou director tècnic Xavier Dorio per substituir a Mario del Campo.

Germán Simón ha dirigit el sènior femení a Primera Catalana amb un 8è i 10è lloc. També s'ha encarregat del cadet femení proclamant-se campió del Grup 4 Nivell A2. Tot i la seva joventut, 36 anys, Simón té una amplia experiència a les banquetes de diferents equips i amb diferents edats. Com a responsable d'un sènior masculí, ha dirigit el BC Martorell, on també va ser director esportiu i coordinador. Abans de fitxar per la UESC va ser campió de Segona Catalana amb el Joventut Esportiva Terrassa B.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.