La UE Sant Cugat busca bones sensacions de nou davant el Granollers


  • Comparteix:

La UESC fa pinya per vèncer de nou

La UESC fa pinya per vèncer de nou

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol fer servir la visita del CB Granollers al pav 1 de la Rambla del Celler per tornar a trobar bones sensacions i endur-se un nou triomf al grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. L'equip santcugatenc va caure el cap de setmana passat davant el líder invicte, el Mataró, i aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda poden refer-se sumant la seva cinquena victòria en set jornades. El conjunt granollerí és a mitja taula amb tants triomfs com ensopegades, tres.

La lectura en fred després de l'escalfor del partit del cap de setmana passat ha fet que Germán Simón valori l'esforç dut a terme a Mataró, on el seu equip va plantar cara i on van ser en determinats compassos del partit, amb polèmica arbitral inclosa, quan els locals, invictes, van obtenir el triomf davant els mataronins. Els de Simón tornen a Sant Cugat, on encara no han perdut cap partit, per enfrontar-se a un CB Granollers que és només una posició per sota amb un balanç de tres triomfs i tres derrotes.

Tal com afirma l'entrenador de la UESC, el Granollers és un equip compensat, ben treballat tàcticament i que pot posar en problemes els seus homes.

Germán Simón

És un equip que ens té a tir, hem d'intenter fer el màxim perquè no se'ns apropin. Està ben compensat, treballen molt bé.


Simón recupera el base Quim Hernández però manté la baixa del pivot Oriol González.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.