La UE Sant Cugat obté un triomf de prestigi a la pista del Cerdanyola


  • Comparteix:

Triomf d'una UESC que creix

Triomf d'una UESC que creix

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) trenca la imbatibilitat del Cerdanyola a casa (51-66) en el primer desplaçament de l'equip amb Cesc Senpau com a entrenador. Els santcugatencs s'han imposat al quart classificat del grup 2 de Copa Catalunya i s'allunyen de les posicions de promoció de permanència. Els vermell-i-negres marxen de vacances amb bones sensacions i tornarà a la competició dissabte 9 de gener contra l'Alpicat en un horari poc habitual al pav 1, a les quatre.

El caràcter que vol imprimir Senpau a l'equip comença a mostrar efectes, sobretot a nivell defensiu. La teoria del tècnic és que l'equip pot anotar amb solvència, però que encaixa amb massa facilitat. La recepta de modificar les tasques darrere està sent efectiva. A la segona jornada amb el tècnic al capdavant de la plantilla, la UESC ha assaltat un feu fins ara inexpugnable i ho ha fet deixant el Cerdanyola amb només 51 punts.

Els primers trams han estat igualats, amb tots dos equips duent el partit a un joc de traves que impedien anotar amb facilitat el rival. El descans s'ha arribat amb un discret 24 a 26, i ha estat al tercer quart quan els de Senpau han trobat els espais adequats en atac per agafar cert aire. Els santcugatencs han sabut gestionar les rendes i han acabat enduent-se una victòria de prestigi. Cesc Senpau celebra la millora defensiva dels seus jugadors i assegura que aquesta jornada s'ha marcat el camí.

Cesc Senpau

Crec que hem ensenyat el camí que estem marcant, hem fet un pas més i es tracta que els jugadors assimilin conceptes i es trobin còmodes.


La UESC suma set triomfs i sis derrotes i se situa a només un partit dels cerdanyolencs, que tanquen les posicions de promoció d'ascens a Lliga EBA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.