El Tordera és massa líder per a una UE Sant Cugat a qui es fa llarg el partit


  • Comparteix:

La UESC ha caigut en una complicada pista

La UESC ha caigut en una complicada pista

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina de bàsquet cau (79-54) davant el líder invicte, el Tordera, i pateix la manca d'efectius per lesions i de ritme de competició per l'aturada nadalenca. La UESC ha plantat cara al potent equip maresmenc durant la primera meitat i ha arribat al descans només vuit punts per darrere. Ara bé, el partit se li ha fet llarg a les santcugatenques, que han acabat cedint la victòria a la 13a jornada del grup 1 de Primera Catalana.

La manca de jugadores del primer equip ha fet que Marta Colas, jugadora cadet, hagi debutat en categoria sènior. Tot plegat, en un duel desigual que deixa les santcugatenques al llindar de la permanència. A hores d'ara, la UESC ocupa la desenaa posició, la primera que salva de forma directa, mentre que el Tordera té ja una distància de cinc partits respecte els seus perseguidors.

La setmana que ve la UESC torna al pav 1 per enfrontar-se a un recent ascendit que es troba en posició de permanència, l'IPSI.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.