La Unió Esportiva Sant Cugat incorpora Edu Ortega per reforçar el joc interior


  • Comparteix:

Edu Ortega, al mig, en la seva última etapa a la UESC com a jugador del sènior B

Edu Ortega, al mig, en la seva última etapa a la UESC com a jugador del sènior B

La Unió Esportiva Sant Cugat masculina incorpora l'aler-pivot Edu Ortega per reforçar la línia interior. La poca rotació en les posicions d'aler pivot i pivot i l'evolució d'Ortega, que ja acumulava setmanes entrenant amb el primer equip, han fet que el tècnic Cesc Senpau hagi decidit fer-li fitxa. L'entitat està fent gestions perquè el jugador, que inicia la quarta etapa a la UESC, pugui debutar aquest cap de setmana, en el partit de dissabte davant el Club Natació Terrassa.

Els problemes en el joc a la pintura de la UESC, iniciats amb la baixa del pivot Oriol González, s'han complicat aquesta setmana amb els problemes físics d'Hernán Olaguibe, que serà baixa per al partit contra el CN Terrassa. Més enllà del reforç per part de Robert Cosialls, jugador del segon equip, i de la incorporació en les rotacions de jugadors de la línia exterior, Senpau ha decidit comptar amb una nova peça.

Edu Ortega va competir en el primer equip santcugatenc entre les temporades 2001-02 i 2006-07, i després d'un curs de descans va militar durant tres temporades al sènior B del club vermell-i-negre. Després de passar pel CB Mira-sol i ser de nou jugador del segon equip de la UESC, Ortega torna per reforçar fins a finals de temporada el conjunt que ara dirigeix Cesc Senpau. El tècnic ressalta la intensitat del jugador i l'ajuda que pot donar a l'equip.

Cesc Senpau

Ens ajudarà, ens pot donar activitat i defensiva i rebot. Té molta experiència i fa molt vestidor, és molt bon jugador.


Si es tramiten totes les gestions federatives a temps, l'aler-pivot jugarà contra el CN Terrassa aquest cap de setmana. En cas contrari, el santcugatenc s'estrenarà també al pav 1 contra el CB Vic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.