La UE Sant Cugat pateix la intensitat defensiva del GEiEG B i perd el segon partit a casa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina perd (53-67) davant l'encert exterior del GEiEG B i suma l'onzena derrota de la temporada al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques han plantat cara al quart classificat durant gran part del partit però han sucumbit a una major efectivitat de cara a cistella de les gironines. Les de Rafa Delgado cauen per segona vegada aquesta temporada a casa.

El partit plantejava dos enfocaments completament diferents: el de les locals, amb la intenció de situar el joc a prop del cèrcol, i el de les visitants, amb la premissa de generar punts des de la línia exterior, aprofitant la velocitat i qualitat de les jugadores petites. Un element ha desequilibrat la balança per a les de Girona, la intensitat defensiva, que ha fet que dominés el marcador amb rendes curtes.

Malgrat això i la diferència a la classificació, les santcugatenques han mantingut el tipus i han batallat fins el tram final de partit, quan el GEiEG ha obert una escletxa en l'electrònic que s'ha anat ampliant fins al final, en què el partit s'ha embrutat amb tècniques i una desqualificant. El segon entrenador de la UESC, Oriol Antràs, creu que el marge ha estat més ampli del que hauria d'haver estat.

Oriol Antràs

El GEiEG ha plantejat un partit molt correcte. Se'ns ha escapat el partit, s'ha competit, però a final s'han anat de més del que hauria d'haver estat.


Les vermell-i-negres provaran a seguir el bon rendiment a domicili la setmana que ve amb un desplaçament, a priori, assequible a la pista del Grup Barna, penúltim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.