La UE Sant Cugat remunta amb un darrer quart de llibre i supera el CB Castellar

La Unió Esportiva Sant Cugat masculina reacciona amb un últim quart contundent i obté un important triomf (66-74) davant el Club Bàsquet Castellar. El partit, corresponent a la jornada 20 del grup 2 de Copa Catalunya, ha estat igualat fins el final del tercer quart en què els locals han agafat vuit punts de marge, però un parcial de sis a 22 en els últims minuts ha donat el triomf als de Cesc Senpau.

Després d'uns dos primers quarts igualats (44-42), en el tercer els locals han obert una petita escletxa, i semblava que deixarien la victòria a casa. Però en el darrer període, els santcugatencs han sabut reaccionar i han aconseguit un espectacular parcial a favor de sis a 22, de la mà d'un David Pascual, base del segon equip, que ha estat determinant des de la línia de tres punts.

Els vermell-i-negres han assolit un triomf clau que posa terra per mig amb la promoció de permanència, que és ara a tres partits de distància. La UESC rep la setmana que ve la visita del Mataró-Feimat, quart classificat i entrenat per l'extècnic dels santcugatencs Marc Guillem.