Una UE Sant Cugat femenina necessitada de triomf visita la pista del Palamós, l'últim classificat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita la pista del cuer, el Palamós, aquest diumenge a les quatre de la tarda a la 27a jornada del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les de Delgado tanquen les places de la promoció de descens i necessiten una victòria si no es volen acomiadar de la permanència directa, que ara mateix es troba a tres triomfs, plaça que ostenta el Club Natació Sabadell.

Abocades al play-off de descens, les noies de la UESC ho tenen cada cop més negre per assolir la permanència directa, doncs en cas de perdre a casa del cuer, una victòria del Club Natació Sabadell davant el GEiEG B seria la sentència final per a les vermell-i-negres, que disputarien la promoció de descens. Per evitar-ho, les de Sant Cugat necessiten urgentment la victòria, i que el Club Natació Sabadell perdi tres dels últims quatre partits restants.

El rival d'aquesta jornada, el Palamós, és l'equip més fluix de la lliga i només ha aconseguit sumar tres victòries en tot el curs, una presa assequible per una UESC famèlica de triomfs. Tot i així, l'equip de Rafa Delgado no es pot relaxar perquè qualsevol passa en fals li complicaria molt la vida, doncs hauria de disputar la promoció de descens a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.