El Grup Barna s'endú la Fase Final Preinfantil organitzada per la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

El CB Grup Barna assoleix el bitllet per al Campionat de Catalunya Preinfantil de bàsquet després de proclamar-se campió de la Fase Final de Barcelona disputada aquest dissabte al pav 1 de la Rambla del Celler. L'equip barceloní s'ha imposat a la final (65-73) al Sant Andreu Natzaret, mentre que el conjunt local, el preinfantil negre de la UESC, ha caigut a semifinals davant el conjunt guanyador.

La Unió Esportiva Sant Cugat ha organitzat una de les tres fases de Barcelona per fer-se amb un lloc al Campionat de Catalunya preinfantil, un torneig que aplega els vuit millor conjunts catalans d'aquesta categoria. La primera semifinal ha enfrontat el Joventut Les Corts davant el Sant Andreu Natzaret, amb triomf dels badalonins, mentre que a la segona l'equip local ha caigut davant el Grup Barna en un matx ajustat (56-58).

La presidenta del club, Mònica Mateu, lloa la tasca organitzativa del club i la il·lusió d'acollir campionats com aquest.

Mònica Mateu

Nosaltres sempre diem que sí, la ciutat també ha dit que sí. Felicitar el preinfantil negre de la UESC, ha anat molt just i ens ha sabut molt greu.


El Grup Barna disputarà el cap de setmana que ve el Campionat de Catalunya juntament amb dos representants més de Barcelona, dos de Girona, un de Tarragona, un de Lleida i un vuitè equip que sortirà d'una eliminatòria entre conjunts tarragonins i lleidatans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.