Alberto Reyes, jugador més valorat de la UE Sant Cugat les últimes temporades, marxa a la UB Sant Adrià


  • Comparteix:

Alberto Reyes deixa la UESC

Alberto Reyes deixa la UESC

Alberto Reyes, el jugador amb més valoració de la Unió Esportiva Sant Cugat les últimes temporades i peça clau en l'equip, marxa a la Unió Bàsquet Sant Adrià, ha pogut saber Cugat.cat. Reyes deixa l'entitat vermell-i-negre després de dos cursos en els quals ha liderat la plantilla en rebots i minuts. El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, ha criticat la gestió del jugador de cara al canvi d'equip, una actuació que ha definit com 'una falta de respecte'.

Reyes va aterrar a la UESC a l'inici d'una esperançadora temporada 2014/15, amb Marc Guillem al capdavant, i ja en el primer partit va mostrar les seves credencials i el que podia aportar. El resum estadístic dels seus dos cursos com a vermell-i-negre ho diu tot: al primer, 16,5 punts i 14 rebots per partit, el que el va convertir en el màxim rebotejador de la categoria i el cinquè en la classificació de millor jugador. Tot plegat, en més de 35 minuts per partit.

En la segona temporada, l'aler-pivot ha millorat les seves prestacions en termes absoluts, i ha acabat amb 17,35 punts de valoració global, el que li ha suposat ser el quart millor jugador de la lliga. A més, ha tornat a liderar la categoria de rebots, amb 12,26. Per tot plegat, la UESC li havia proposat la renovació. Segons el tècnic de l'equip, Cesc Senpau, Reyes la va acceptar, però dos dies després comunicava a l'entitat que marxava.

L'entrenador considera els fets que explica, en declaracions a Cugat.cat, una falta de respecte.

Cesc Senpau

Nosaltres el volíem, ell ens va dir que sí, i després de dos dies ens va trucar i ens va dir que marxava. Ens sembla una falta de respecte la manera com ell ha gestionat el tema.


Reyes, de la seva banda, comprèn el disgust de l'entrenador però assegura que en cap moment ha volgut faltar el respecte al club.

Alberto Reyes

Entenc també la seva posició com a entrenador. Mai he volgut perdre el respecte a la UESC, he estat molt a gust i tot el que tinc són bones paraules.


Aquesta és la cinquena baixa de la UESC, després de les d'Hernán Olaguibe abans del final de temporada i les d'Héctor Rodríguez, José Luis Martin i l'anunciada aquest divendres per Cugat.cat, Lluís Curto. Alberto Reyes competirà el curs que ve a Lliga EBA amb la Unió Bàsquet Sant Adrià, rival aquest curs de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.