La UESC femina suma el primer triomf a la lliga a la pista del Premià

Vicenç Poblet dóna instruccions a les seves jugadores / Font: UESC

El primer equip femení de la UESC de bàsquet ha iniciat la lliga amb triomf (48-54) a la pista del Premià en matx corresponent a la jornada 2 del grup 2 de Primera Catalana. L'equip de Vicenç Poblet, amb una plantilla totalment renovada, ha sumat el triomf en un treballat partit que s'ha ajustat als compassos finals.

La superioritat visitant s'ha manifestat en el primer quart, amb uns 10 primers minuts d'alta anotació vermell-i-negra que ha acabat amb un marge de 13 punts (8-21). Les de Sant Cugat han sabut retenir aquesta distància i al descans tenien una còmoda renda (24-36). Ha estat al tercer quart quan les locals han reaccionat i han arribat a situar-se a només sis punts al final del període.

En els darrers compassos del partit, la UESC ha pogut mantenir el curt marge que ostentava i ha acabat tancant la victòria. Tot plegat ha tingut lloc amb un debut a la competició després que el cap de setmana passat s'ajornés el matx contra l'IPSI corresponent a la primera jornada. Per tant, ha estat el triomf en la primera cita oficial de Vicenç Poblet i les 12 noves jugadores santcugatenques.

Les vermell-i-negres rebran dissabte de la setmana que ve el Bàsquet Ateneu Montserrat en l'estrena al pav 1 de la Rambla del Celler.