La UE Sant Cugat femenina cau a la pista del GEiEG B i no pot allargar la ratxa de triomfs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau a la pista del GEiEg B (64-52) a la desena jornada del grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. L'equip de Vicenç Poblet no ha pogut ampliar la ratxa de dues victòries consecutives i ha sumat una nova desfeta a la pista d'un dels equips forts del grup. Les santcugatenques són tretzenes en places de promoció de descens.

Després de resoldre en les dues anteriors jornades dos compromisos importants davant rivals directes com el Club Natació Sabadell i el CB Les Franqueses, equips que també es troben lluitant a la part baixa de la classificació, la UESC ha tornat a topar amb un dels escenaris durs de la lliga, la pista d'un GEiEG B que ostenta vuit victòries i dues derrotes després d'aquesta jornada.

Abans que acabi l'any, les de Vicenç Poblet tenen encara tres cites de diferent perfil, però totes complicades. Divendres reben al pav 1 de la Rambla del Celler el CB IPSI, en un partit ajornat corresponent a la primera jornada de lliga. Sense temps quasi ni per descansar, diumenge visitaran la pista d'un altre conjunt de mitja taula. l'AE Minguella. Les santcugatenques tancaran el 2016 amb un partit a casa davant l'actual líder: el Sant Nicolau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.