Una UESC mermada per les baixes visita un incòmode CB Granollers aquest dissabte


  • Comparteix:

El masculí de la UESC visita aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda la pista del CB Granollers a la desena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, que tenen baixes importants en la posició de base per les lesions de Jordi Costa i Quim Fernández, visiten un rival incòmode, amb una forta defensa i que juga els 40 minuts a plena intensitat, segons el tècnic de la UESC, Cesc Senpau.

El pavelló del CB Granollers viurà un matx entre dos conjunts molt similars numèricament. Granollerins i santcugatencs destaquen per ser equips que anoten pocs punts, però que no en reben molts. Així ho veu l'entrenador de la UESC, Cesc Senpau, que destaca la capacitat física del rival.

Cesc Senpau

És un equip que no anota gaires punts, però que en rep pocs. Defensa molt bé, pressiona a tota la pista i dificulta molt a l'hora de posar els teus sistemes en pràctica.


Els de Granollers presenten un ple de victòries a casa i a fora s'han mostrat molt solvents, tret de la visita al Mataró on van perdre de 42 punts. Els santcugatents arriben després d'una victòria a la jornada passada contra el Sant Quirze BC.

Un dels problemes dels vermell-i-negres és la plaga de lesions que tenen en la posició de base. Aquesta setmana Jordi Costa ha recaigut en el problemes en el turmell i Quim Fernández haurà de passar pel quiròfan per problemes en el menisc i estarà de baixa fins el febrer. Pere Soler continua amb molèsties i el tècnic santcugatenc comptarà amb Marc Garcia, habitual a les convocatòries amb el primer equip, i el base del júnior, Noè Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.