El Sant Nicolau, amb cinc exjugadores de la UESC, assalta el pav 1 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd a casa (43-58) davant un Centre Esportiu Sant Nicolau en el qual militen cinc exjugadores de la UESC: Aleyda Llobet, Cris López, Raquel Pérez, Anna Vulart i Laia Martín. Les sabadellenques han mostrat una major profunditat de banqueta i han fet valer la condició de líder del grup 2 de Primera Catalana, amb un partit consistent que només han vist patir en alguns minuts de l'últim quart.

Ha estat un dolç retorn per a les exjugadores de la UESC a la que va ser la seva pista fins el curs passat. Llobet, Pérez i companyia han demostrat perquè el Sant Nicolau és el líder del grup 2 de Primera Catalana, i a més ho han fet amb protagonisme en el joc i l'anotació. L'equip sabadellenc, acompanyat per una sorollosa afició, ha adquirit una diferència còmoda des de les primeres possessions, que ha ampliat fins 17 punts de marge al descans (16-33).

L'alt nivell defensiu i d'intensitat del Sant Nicolau ha esvaït les opcions d'una UESC sense arguments en atac, que ha tingut molt poca clarividència en la faceta ofensiva fins el tram final del partit. Ha estat llavors quan, a partir d'un creixement progressiu i de no abaixar els braços, les de Vicenç Poblet han retallat distàncies i han arribat a posar la por al cos a les de Sabadell. Ara bé, les visitants han fet gala de profunditat de banqueta i recursos i han acabat tancant amb solvència el triomf.

La UESC tanca l'any en promoció de descens i la primera jornada de l'any vinent, la 13, la jugarà a la pista dels Lluïsos de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.