Marta Rosanas debuta al capdavant de la UE Sant Cugat femenina a la pista dels Lluïsos de Gràcia


  • Comparteix:

Marta Rosanas, nova entrenadora de la UESC / Font: CBF Cerdanyola

Marta Rosanas, nova entrenadora de la UESC / Font: CBF Cerdanyola

Marta Rosanas debuta aquest dissabte a les vuit del vespre com a entrenadora de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina a la pista del cinquè classificat del grup 2 de Primera Catalana, els Lluïsos de Gràcia. L'equip és tretzè amb quatre victòries i vuit derrotes, empatat amb els tres conjunts que estan immediatament per sobre, i té a un sol partit les posicions de salvació directa. Rosanas té una primera cita complicada, tenint en compte que les gracienques només han perdut un partit a casa, precisament el de la primera jornada.

Després de 12 jornades, Vicenç Poblet va acordar amb el club la seva sortida i l'entitat ha situat una entrenadora provinent de les categories de formació del Cerdanyola i que tindrà a la UESC la seva primera experiència com a entrenadora d'un equip sènior. La tasca a les 18 jornades que resten és treure l'equip de la promoció de permanència i provar d'assolir la salvació sense necessitar una eliminatòria després del final de la temporada regular.

Rosanas, que coneix algunes de les jugadores de l'equip de l'etapa júnior al club cerdanyolenc, espera sobretot revertir la situació anímica del conjunt i acabar de perfilar la seva cohesió. Per fer-ho, però, té un primer pas complicat, a la pista d'uns Lluïsos de Gràcia que no perden a casa des de la primera jornada, quan van sucumbri a l'actual quart classificat, el Sant Andreu Natzaret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.