La UESC s'apodera del rebot i supera un Sant Gervasi molt desencertat en atac


  • Comparteix:

L'equip masculí de la UESC guanya (79-61) el Sant Gervasi a la quinzena jornada del grup 1 de la Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs han dominat el matx des del principi amb amplis avantatges que sempre han superat els 10 punts. Els de Cesc Senpau han edificat la victòria sobre el domini del rebot tant defensiu com ofensiu.

El partit s'ha iniciat amb un ritme accelerat que ha beneficiat el conjunt santcugatenc, que s'ha imposat per 24 a 12 en el primer quart amb un domini aclaparador sota la cistella. A l'inici del segon quart, els visitants han reduït diferències, però al descans perdien per 45 a 33.

A la represa, els vermell-i-negres s'han fet forts en defensa i han exhibit el seu millor joc col·lectiu. El 60 a 47 del tercer quart ha demostrat la superioritat local. El darrer quart ha servit per veure el potencial del jove Robert Cosialls que, amb 17 punts, s'ha convertit en el màxim anotador del partit.

L'entrenador de la UESC, Cesc Senpau, ha lloat el treball dels seus jugadors.

Cesc Senpau

Hem controlat el seu tir exterior i hem estat molt encertats en el rebot.


La UESC queda en cinquena plaça amb un balanç de nou victòries i sis derrotes. La setmana que ve es desplaça a la pista del Sant Josep de Badalona, conjunt que aspira a pujar a la lliga EBA.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.