La UE Sant Cugat viu un desplaçament complicat a la pista del l'Escola del Carme de Sabadell


  • Comparteix:

Instant del primer partit de Rosanas com a entrenadora de la UESC / Font: UESC

Instant del primer partit de Rosanas com a entrenadora de la UESC / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) té aquest diumenge a un quart d'una del migdia un complicat desplaçament a la pista del sisè classificat del grup 1 de Primera Catalana, l'Escola del Carme de Sabadell, sisè classificat. Les de Marta Rosanas sumen dues derrotes seguides en l'última setmana, i hauran de fer front al desgast físic després del matx ajornat jugat aquest dimarts a la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat. La UESC, això sí, segueix a només un partit de la permanència.

El rendiment de la UESC les últimes setmanes de la mà de l'impuls de la nova entrenadora, Marta Rosanas, va patir una aturada a la pista de l'actual avantpenúltim classificat, el BAM. Una derrota ajustada per només dos punts que va fer que l'equip es mantingui al llindar de les posicions de salvació, a tant sols una victòria de sortir de nou de la zona de promoció de descens. Ara bé, per esgarrapar el triomf del partit d'aquest cap de setmana les santcugatenques hauran de remar molt.

La dada positiva, però, és que prop de la meitat de les derrotes de les sabadellenques les han patit a casa: de les nou ensopegades que ostenten, quatre han estat com a locals. Amb tot, un dels elements que haurà de tenir en compte Rosanas serà l'estat físic de les seves jugadores, que acumularan el tercer partit en poc més d'una setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.