El Qbasket Sant Cugat visita el dominador de la categoria, el FC Martinenc


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Qbasket Sant Cugat té aquest dissabte a les quatre el desplaçament més complicat de la temporada a la pista del dominador del grup 3 de Primera Catalana, el FC Martinenc. Els barcelonins només han perdut un partit en tota la temporada, i són els ferms candidats a l'ascens. Els de Raúl Pulido, de la seva banda, sumen tres jornades sense vèncer i són tan sols un triomf per sobre de la promoció de permanència.

El Qbasket té els condicionants més complicats per treure's de sobre la dinàmica de tres ensopegades seguides. Els de Pulido han sucumbit a CB IPSI, Ripollet i Mollet B les últimes setmanes, i veuen de nou com se'ls apropa la promoció per no perdre la categoria. Això sí, l'equip es troba en un tram complicat de calendari, tenint en compte que després d'aquesta jornada s'haurà enfrontat a quatre dels sis primers classificats en els últims quatre compromisos.

Per sobre de tots aquest conjunts milita amb mà de ferro el FC Martinenc, que ha construït un projecte destinat a accedir a Copa Catalunya. L'equip de Barcelona té un marge de quatre partits respecte el segon, el Lliçà d'Amunt, i a l'anada es va desfer per 20 punts del Qbasket al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.