El Qbasket Sant Cugat vol trencar una perillosa ratxa davant el Club Natació Terrassa


  • Comparteix:

El Qbasket vol ser sòlid a casa

El Qbasket vol ser sòlid a casa

El Qbasket Sant Cugat espera trencar una complicada ratxa de resultats en la visita del Club Natació Terrassa al pav 1 de la Rambla del Celler. Els de Raúl Pulido són desens del grup 3 de Primera Catalana, el lloc que marca la salvació directa, i lideren un grup de tres conjunts que ostenten nou victòries i 15 derrotes. El Club Natació Terrassa, de la seva banda, arriba amb un còmode marge de tres triomfs respecte el Qbasket, just una posició per sobre.

Tot i que el Qbasket suma sis derrotes seguides i es troba en el moment més preocupant del curs, la seva posició és millor del que es podria esperar després d'un nivell de rendiment d'aquest perfil. Els santcugatencs encara no han caigut a la zona de promoció de permanència, i quan resten sis jornades per al final de la lliga són el primer del grup de tres equips, amb Bàsquet Neus i Igualada, que es jugaran, a priori, l'última plaça de salvació directa.

El partit d'aquest cap de setmana és propici per fer miques la ratxa, davant l'equip que persegueix, el CN Terrassa, i com a local, una condició que esperen aprofitar per fer-se forts en aquest tram definitiu de curs al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.