La UE Sant Cugat sua sang per desfer-se del CB Granollers i fa un pas de gegant cap al play-off


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pica pedra per desfer-se (69-53) del Club Bàsquet Granollers en un partit físic i espès i fa un pas de gegant cap el play-off d'ascens a Lliga EBA, en una jornada rodona en què el Club Bàsquet Artés ha perdut el seu partit. Això dóna als santcugatencs un marge de dues victòries respecte el cinquè quan falten tres jornades per al final de la fase regular. Els de Senpau acumulen nou victòries consecutives.

La UESC era conscient de la transcendència d'un partit que el podia apropar una mica més al somni de la promoció i ho ha manifestat en una trepidant sortida: un parcial de 9 a 0 a través de velocitat, caràcter i efectivitat. La premisa era no deixar que el Granollers portés el partit al seu terreny i, tot i que durant aquest tram inicial ho ha aconseguit, els granollerins han fet un pas endavant i la UESC, quasi sense adonar-se'n, s'ha perdut a la teranyina visitant.

El rival de la UESC ha situat l'ambient a un escenari irrespirable, amb variants defensives que han provocat que els de Senpau es diluïssin en un mar d'errors i imprecisions. Així, els 12 punts de marge que han arribat a tenir s'han anat reduint fins que els granollerins han acabat anotant una cistella que els situava per davant al descans (29-31). Al tercer quart, però, la UESC ha tornat a agafar el timó del partit, i el guió que ha escrit l'ha aplicat a la perfecció.

L'orgull i esforç dels vermell-i-negres s'ha acompanyat d'un encert que no havia arribat abans. Gràcies a l'experimentat lideratge de Jordi Costa i el caràcter guanyador d'un equip en ratxa s'han anat contrarestant totes les propostes dels de Granollers per acabar tancant el triomf amb certa solvència. El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca la reacció després del descans.

Cesc Senpau

A la mitja part hem fet un discurs en què hem dit: 'respireu'. En línies generals hem fet un partit correcte.


El CB Artés, perseguidor de la UESC, ha caigut a la pista del CB Sant Narcís, de manera que s'allunya a dos partits. La Unió Esportiva Sant Cugat visita la setmana que ve el desè, el Club Natació Sabadell, la jornada següent s'enfronta a domicili al CB Artés, el que es presenta com una autèntica final per classificar-se per al play-off, i acaba el curs a casa davant el CB Santa Coloma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.