El Qbasket Sant Cugat es queda amb la mel als llavis i perd d'un punt a la pista de l'Sferic Terrassa

Imatge d'aquesta temporada

El Qbasket Sant Cugat es queda de nou a les portes de la victòria i perd (61-60) a la pista de l'Sferic Terrassa a la vint-i-sisena jornada del grup 3 de Primera Catalana de bàsquet. L'equip de Raúl Pulido engreixa la mala dinàmica amb una nova derrota i ja fa vuit jornades que no guanya.

Els dos primers quarts han estat igualats però els santcugatencs han agafat el lideratge del partit per portar la veu cantant i dominar el marcador. Si bé l'Sferic Terrassa ha trepitjat els talons als de Pulido en els dos primers períodes, el bon ritme d'encert santcugatenc ha permès que el Qbasket marxés amb avantatge al descans de 24 a 31.

Una mala sortida dels de Sant Cugat en el tercer quart ha fet que els locals milloressin per retallar la diferència de punts. El bon crèdit del primer temps ha quedat aigualit en una davallada del joc i els homes de Pulido han encarat l'últim quart vuit punts per sota dels rivals. A la recta final del partit el Qbasket ha despertat, s'ha desempallegat dels llençols i ha escurçat diferències en l'electrònic.

Amb un avantatge de només un punt els santcugatencs han encarats els últims minuts de matx. De nou, però, la fortuna en aquests finals de cara o creu no ha acompanyat l'equip, que ha perdut per la mínima per segona jornada consecutiva i viu immers en una dinàmica que els apropa al descens directe. El tècnic del Qbasket apel·la a seguir amb la línia iniciada les dues últimes setmanes per sortir d'aquesta dinàmica.

Raúl Pulido

Sobretot és seguir amb la dinàmica dels dos últims dies, hem tingut moments de bon joc. Hem de reduir el desencert i el desànim.

D'aquí a dues jornades el Qbasket rep la visita de l'Igualada, el desè classificat.