La Unió Esportiva Sant Cugat renova Robert Cosialls, jugador franquícia de l'entitat


  • Comparteix:

Robert Cosialls, en una acció d'aquesta temporada / Font: UESC

Robert Cosialls, en una acció d'aquesta temporada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha renovat Robert Cosialls, el jugador franquícia del sènior masculí. Sorgit del planter i amb més de 10 anys al club, Cosialls va aterrar la temporada passada al primer equip després que el curs anterior l'ajudés com a jugador del filial i durant l'exercici 2016-17 ha anat creixent fins convertir-se en un dels interiors més determinants de Copa Catalunya.

L'aler-pivot es mostra contundent en declaracions al web del club, en què afirma que l'objectiu el curs que ve no només ha de ser la promoció d'ascens sinó pujar a Lliga EBA. El seu entrenador, Cesc Senpau, assegura que el jugador pot arribar lluny i defineix la seva renovació com a 'prioritària' per a l'entitat. Amb Cosialls a les seves files, la UESC ha completat la millor temporada de la seva història amb la disputa del primer play-off d'ascens a Lliga EBA.

La incidència del jugador ha estat clau tant en joc com en números: ha estat el màxim anotador i rebotejador de l'equip, amb 13,2 punts i 8 rebots per partit en els prop de 26 minuts que ha jugat de mitjana. Ha sumat 17,1 punts de valoració per partit, amb 1,3 recuperacions, més d'un tap i prop de quatre faltes rebudes per matx. Es tracta del primer moviment de cara a confeccionar la plantilla de la UESC per a la temporada 2017/18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.