La UE Sant Cugat dóna el tret de sortida al curs a la pista del Vedruna Gràcia, un recent ascendit


  • Comparteix:

La UESC torna a la competició

La UESC torna a la competició

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina debuta aquesta temporada al grup 2 de Copa Catalunya davant un recent ascendit, el Vedruna Gràcia, aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. L'equip de Cesc Senpau és conscient que és un dels rivals a batre de la categoria després que la temporada passada dugués a terme el millor curs de la seva història. La fita és disputar, per segona vegada consecutiva, la fase d'ascens a Lliga EBA.

Els objectius de la UESC han fet un pas endavant els últims mesos. L'equip de Senpau va adquirir una entitat superior a finals del curs passat després de sumar una espectacular ratxa de victòries que el van fer classificar-se per a la seva primera fase d'ascens a Lliga EBA de la història contra pronòstic. Això l'ha situat en l'esglaó de candidats a ser de nou a les rondes d'ascens a EBA, més encara tenint en compte el caràcter continuïsta de la plantilla.

L'equip vermell-i-negre ha incorporat tres peces que, segons el seu entrenador, aportaran una gran varietat tàctica al conjunt. Sergio Clemente, Ferran López i Pau Truñó s'uniran als vuit noms que es mantenen respecte el curs passat en aquest primer pas a la pista del Vedruna Gràcia, un escenari del qual Senpau ja n'ha alertat el perill: tot i ser un recent ascendit, la seva força rau en el poder com a local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.