Una UESC femenina erràtica cau de manera contundent a casa davant el Sant Fruitós


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha perdut de manera contundent (41-69) davant el Sant Fruitós, en el primer partit de les santcugatenques al pav 1 de la Rambla del Celler. Les de Marta Rosanas, molt erràtiques al llarg de tot el matx, s'han vist superades clarament per un rival efectiu i seriós en totes les fases del joc. Després de tres jornades al grup 2 de Primera Catalana, la UESC suma dues derrotes i una victòria.

Des de l'inici, la UESC s'ha vist superada per un Sant Fruitós que ha demostrat molt bona circulació de pilota i encert tant en el llançament exterior com en el joc sota cistella. Un 8/8 en tirs lliures ha mantingut les santcugatenques dins del partit durant el primer quart, que ha acabat amb 12-23 per les del Bages. Al segon quart, però, la manca d'idees en atac i el desencert general de la UESC ha anat a pitjor i les visitants han arribat a un avantatge màxim de 28 punts per liquidar el partit al descans (18-44).

Segona part sense massa història, amb una UESC que ha seguit remant a contracorrent davant un rival superior que no ha donat cap opció a les santcugatenques i s'ha acabat imposant de 28 punts. L'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, ha admès frustració perquè no ha vist reflectit el bon treball de les jugadores als entrenaments, i lamenta també el punt de sort que ha faltat de cara a cistella.

Marta Rosanas

És el tercer partit de lliga i ens queda molt treball per fer, però anem pel bon camí. Avui no ens han entrat les pilotes. Per desgràcia entrenem poc al pavelló on juguem i això ho notem.


La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista d'un Club Esportiu Escola del Carme Sabadell que ha guanyat els tres partits disputats fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.