Festa vermell-i-negra al pav 1 en el primer triomf de la UE Sant Cugat femenina com a local


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina toca la tecla adequada i protagonitza el millor partit del curs fins ara en el primer triomf al pav 1 a la vuitena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques s'han desfet del Club Bàsquet Granollers (62-42) en un partit en què, de nou, s'han mostrat inspirades en el llançament exterior i generoses en tasques defensives. Cris Costa ha liderat l'anotació local en un matx en que plantilla i afició s'han unit en una celebració simptomàtica pel que ha significat la victòria.

La UESC necessitava un partit com el d'aquest dissabte per presentar les seves credencials, d'una vegada per totes, a la competició. Des del primer minut intenses en defensa, els compassos inicials en atac els han protagonitzat els llançaments exteriors i la referència de Neus Mostaza com a far interior. Quan ha arribat l'encert des de fora s'ha començat a marcar distàncies en el marcador, de 12 al final del primer quart (17-5), un marge que s'ha anat ampliant a mesura que passaven els minuts.

Les de Rosanas no tant sols no han abaixat el ritme defensiu sinó que l'han augmentat, i amb un festival de llançament exterior ha semblat encarrilar el partit, superant les variants defensives de les visitants. Ara bé, una última embranzida granollerina abans del descans han fet que la UESC no pogués sentenciar el partit (32-22). A la represa, les vermell-i-negres han anat cercant la millor manera d'atacar la proposta defensiva del Granollers i, tot i patir en algun moment, ha acabat trobant el camí de la mà d'una inspirada Cris Costa.

L'últim quart ha servit per acabar d'arrodonir la festa, arribar als 20 punts de marge i celebrar el triomf amb una afició entregada. Rosanas ha assegurat que aquest és el camí a seguir.

Marta Rosanas

És el camí que volem seguir. El treball ja hi era però els resultats no arribàvem, a veure si podem tenir continuïtat.


La UESC té ara un balanç de tres victòries i quatre derrotes i visita el cap de setmana que ve el GEiEG B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.