La UE Sant Cugat femenina torna al pav 1 per seguir escalant posicions davant el CB Sant Just


  • Comparteix:

La UESC jugarà de nou al pav 1

La UESC jugarà de nou al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina rep aquest dissabte a un quart de vuit del vespre el Club Bàsquet Sant Just a la dotzena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques, recuperades ja del fet d'haver disputat tres partits a la setmana passada, intentaran tornar al triomf per seguir escalant posicions i apropar-se a la part noble de la classificació. El Sant Just és onzè amb tres victòries.

Superat el mal tràngol inicial del curs, Marta Rosanas i les seves jugadores van fer un pas endavant i van encadenar tres triomfs seguits per situar-se a una zona còmoda del grup 2 de Primera Catalana. Ara bé, dos dels últims tres compromisos s'han resolt amb derrota vermell-i-negra, tenint en compte que al mig s'hi va disputar un partit ajornat, que aquest cas sí, davant el Joviat, es va superar.

Els altres dos rivals, però, van ser dos dels conjunts forts de la categoria: el Femení Sant Adrià B i l'Olot. Per això, després del descans i tenint en compte que es juga a casa davant un conjunt que ha encara no sap el que és vèncer a domicili, el Sant Just, les de Rosanas tenen bones perspectives per poder sumar una nova victòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.