Bonazebi, el més destacat de Catalunya tot i la derrota davant Andalusia al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Bonazebi, fent una esmaixada al partit / Font: Federació Catalana de Bàsquet

Bonazebi, fent una esmaixada al partit / Font: Federació Catalana de Bàsquet

Christ Bonazebi, del cadet de la Unió Esportiva Sant Cugat, ha estat el jugador més destacat de la selecció catalana tot i la derrota davant el combinat andalús a la segona jornada de la fase de grups del Campionat d'Espanya. Bonazebi ha anotat 13 punts i ha capturat nou rebots en els prop de 19 minuts que ha disputat, fet que ha suposat un 21 de valoració, el més destacat del seu equip. Catalunya suma ara un triomf i una derrota al grup A de la competició, i ha d'acabar entre els dos primers per disputar les semifinals.

El pivot de la UESC no ha trigat a demostrar el seu pes al combinat català, tot i que en aquest cas no ha pogut contribuir perquè la selecció catalana sumés el triomf. Al primer partit, Catalunya va poder aconseguir la victòria davant les Balears, amb set punts i 10 rebots de Bonazebi, que va ser el tercer jugador en valoració amb 14.

Aquest dijous, la selecció completarà la fase de grups amb dos partits: a dos quarts de deu davant el País Basc i a dos quarts de sis davant les Canàries. Catalunya és la vigent subcampiona del torneig cadet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.