Itziar Llobet i el Femení Sant Adrià inicien la disputa de la Copa de la Reina a Saragossa


  • Comparteix:

Itziar Llobet, jugadora del Femení Sant Adirà / Font: Feb.es

Itziar Llobet, jugadora del Femení Sant Adirà / Font: Feb.es

La jugadora santcugatenca Itziar Llobet, del Femení Sant Adrià, participa des d'aquest divendres a la Copa de la Reina de bàsquet a Saragossa. Serà la primera aparició de l'entitat adrianenca a la competició del KO, que començarà a tres quarts de nou davant el Mann Filter, l'amfitrió de la competició. Les liles arriben a aquesta Copa com a setenes classificades amb nou victòries i set derrotes en 16 partits.

Llobet i les seves companyes afronten un cap de setmana històric amb il·lusió, però conscients de la dificultat del repte. Amb la permanència sempre com a objectiu principal però sense renunciar a fites inesperades, com aquesta mateixa classificació per a la Copa, el Femení Sant Adrià haurà de fer front a l'afició local, tenint en compte que buscarà un lloc a semifinals davant l'equip organitzador. El Mann Filter és a hores d'ara quart, amb 11 victòries, tres de les últimes de manera consecutiva.

Tots dos equips juguen una primera ronda per accedir a unes semifinals on espera l'altre equip català de la competició, l'Uni Girona. Llobet demana tocar de peus a terra i assegura que cal anar pas a pas, pensant primer en el Mann Filter, tot i reconèixer que jugar una semifinal catalana seria un somni.

Itziar Llobet

Seria un somni fet realitat, però el nostre pensament no passa del primer partit.


L'altre partit de quarts de final serà l'Uni Ferrol-Guipúscoa, el guanyador del qual es veurà les cares amb el Perfumerías Avenida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.