La UE Sant Cugat torna a competir a ritme de triples i supera el Sant Quirze en el novè triomf seguit


  • Comparteix:

Patrick Reyes i els seus companys han superat el Sant Quirze

Patrick Reyes i els seus companys han superat el Sant Quirze

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera el Sant Quirze (51-79), encadena la novena victòria consecutiva al grup 2 de Copa Catalunya i ho fa, de nou, al ritme de l'encert des de la línia de tres punts. Els de Cesc Senpau han completat tres primers quarts de llibre, aturant el potencial ofensiu dels santquirzencs i mostrant-se efectius des del tir exterior, i als últims 10 minuts han aprofitat aquest marge per acabar sumant el triomf.

Des del principi del partit, els vermell-i-negres han agafat les regnes del partit i ja no l'han deixat fins que estava sentenciat. Solidaris en defensa, intensos i anul·lant les possibilitats d'efectivitat i perill dels germans Baltà, els de Senpau han anat teixint una distància que s'ha solidificat, com el cap de setmana passat, des de la línia de tres punts: dels 40 punts al descans, 27 havien estat fruit de nou triples anotats, de la mà, de nou, de Ferran López, i de Pere Soler i Jordi Costa.

Amb 17 punts de marge a la mitja part (23-40), la UESC ha tornat a pista a la represa amb una altra exhibició des de la línia de tres, a la qual també se li ha afegit la solida defensa mostrada per fer un parcial de 8 a 24. Ja amb el partit definit, els vermell-i-negres s'han deixat anar una mica a l'últim quart tot i acabar signant un triomf plàcid. Senpau espera que, tot i el bon rendiment del seu equip, se segueixin polint detalls.

Cesc Senpau

Hem d'anar polint tots els aspectes del nostre joc. Els últims temps hem estat incidint molt en el tir exterior.


La UESC té un marge de tres partits amb el cinquè classificat, el primer que no promociona per ascendir, i la setmana que ve rep el Citylift Girona al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.