La UE Sant Cugat té un nou desplaçament complicat a la pista del Joviat


  • Comparteix:

Bego i Cris Costa, les dues jugadores que ocuparan la posició de base a partir d'ara

Bego i Cris Costa, les dues jugadores que ocuparan la posició de base a partir d'ara

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina torna a viure un desplaçament difícil a la pista del Joviat, cinquè classificat del grup 2 de Primera Catalana, aquest dissabte a dos quarts de set. Les santcugatenques es troben en un moment complicat després de tres ensopegades seguides, això sí, davant rivals complicats, i cerquen ara una reacció que els permeti sumar l'onzena victòria de la temporada. Tot plegat, en la primera jornada sense la base Mirari Lizaso, que serà baixa fins a final de curs.

La UE Sant Cugat va cloure la primera volta i va iniciar la segona en un gran estat de forma, amb cinc triomfs de manera seguida, però des de llavors va estrenar un 'Tourmalet' que l'ha fet encadenar tres desfetes consecutives. A aquesta situació se li ha afegit el comiat d'una de les peces clau, Mirari Lizaso, i contra tots aquests elements hauran de lluitar les de Marta Rosanas per reaccionar en un escenari difícil: la pista del cinquè, el Joviat.

Les manresanes sumen una victòria més que les santcugatenques, onze, i de fet n'han acumulat les últimes quatre de manera seguida. L'anada té un regust dolç per a les vermell-i-negres, tenint en compte que van superar el Joviat per un ajustat 63 a 61 en un enfrontament entre setmana al pav 1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.