Obligats a sumar a domicili

El masculí de la UESC s'enfronta a un rival directe a la part baixa de la taula amb la necessitat d'endur-se els dos punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest diumenge la pista del Cotonofici Badalona amb l'obligació de sumar la primera victòria fora de casa si vol sortir de la zona de descens. Els de Marc Solanes s'enfronten a un equip amb una victòria menys però que jugarà amb el factor pista a favor, un fet que pot decantar la balança ja que els vermell-i-negres encara no han guanyat cap partit fora de casa. Els santcugatencs arriben al partit després de superar a la darrera jornada el Cantaires Tortosa, el cuer del grup 2 de Copa Catalunya. L'equip badaloní, per la seva banda, també va guanyar, en el seu cas contra el Bàsquet Sitges. El partit es jugarà a dos quarts d'una del migdia al pavelló La Plana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.