La UESC suma el primer triomf com a visitant davant el Cotonofici Badalona

La UESC ha sumat el primer triomf de la temporada com a visitant

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera el Cotonofici Badalona (61-69) i trenca el malefici com a visitant al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Marc Solanes no fallen contra un rival directe a la part baixa de la taula i aconsegueixen així el primer triomf a domicili de la temporada que els permet seguir el seu camí cap a la zona segura de la classificació.

La UESC ha viscut dues cares en el partit a Badalona. Una primera part amb un conjunt santcugatenc desdibuixat i que ha marxat al descans amb un preocupant 35 a 24 i una segona totalment renovada. Els de Marc Solanes han fet un tercer quart per emmarcar amb un parcial de 19 punts de diferència que ha servit per obrir una escletxa en el marcador. El darrer quart ha estat igualat amb empat a 15 punts. El tècnic, Marc Solanes, lloa la capacitat que ha tingut l'equip per canviar en els dos darrers quarts. Tot i això, Solanes vol que el conjunt augmenti l'exigència.

La UESC s'ha imposat de vuit punts i continua escalant posicions per allunyar-se del descens. Els santcugatencs rebran dissabtel Molins de Rei, rival directe a la lluita per la permanència i que entrena l'exentrenador de la UESC Cesc Senpau.

Marc Solanes

La primera part ens han superat en ritme i hem anat a remolc. A la segona hem dominat en tot moment.