Vicenç Beltrán, reelegit president de la UESC

Beltrán, que presideix la junta directiva des de 2017, vol que la UESC sigui "un club 360"


  • Comparteix:

Vicenç Beltrán seguirá com a president de l'entitat fins a 2029 / Foto: UESC

Vicenç Beltrán seguirá com a president de l'entitat fins a 2029 / Foto: UESC

Vicenç Beltrán ha estat reelegit president de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per als pròxims sis anys. Beltrán, que porta des de 2017 al càrrec, ha explicat a Cugat Mèdia el rumb que vol consolidar al nou mandat: aposta per l'esport femení i la inclusivitat i convertir la UESC en 'un club 360'. Els socis de l'entitat santcugatenca van certificar la seva candidatura, l'única que s'havia presentat, divendres passat en una assemblea extraordinària.

Des que va arribar a la presidència, l'objectiu de la junta directiva ha estat fer el club "més gran i accessible per a tothom". "Hem de continuar consolidant la vessant femenina del club i apostar per la inclusivitat en l'esport", ha explicat Beltrán. Tanmateix, el president de la UESC vol continuar creixent el nivell purament esportiu, dels equips de bàsquet i tenis taula.

Per altra banda, Beltrán vol transformar la UESC en "un club 360". Després d'implementar un gabinet psicològic per ajudar els jugadors del club, ara es vol "posar en marxa un servei de nutrició", ha afirmat el president de l'entitat vermell-i-negra.

La UESC no cessa la protesta conjunta amb el Qbasket

Vicenç Beltrán ha deixat clar que la protesta que duen a terme conjuntament amb el Qbasket per a la millora de les instal·lacions no s'ha aturat. A més, ha afirmat com un grup de famílies de les dues entitats s'han unit en una comissió per continuar fent accions reivindicatives en els partits. "Tenim més limitacions que a altres disciplines; encara fem propostes a l'Ajuntament, però no rebem cap resposta", ha lamentat.


Vicenç Beltrán

Fer un club més gran i accesible per a tothom, reforçar la vessant femenina fer-la crèixer



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.