La UESC deixa escapar un avantatge de fins a deu punts i suma una nova derrota

Els santcugatencs sumen la vuitena derrota de la temporada i continuen cuers del grup

El primer equip masculí de la UESC ha perdut (69-72) contra el FC Martinenc en la desena jornada de la Supercopa. Els santcugatencs han caigut derrotats després de ser remuntats en els darrers quatre minuts quan avantatjaven al conjunt barceloní per 10 punts. Tot i la derrota, que els manté cuers a la classificació amb només dues victòries, els vermell-i-negres han exhibit grans minuts de bàsquet contra un rival que ha perdut tres partits aquesta temporada. La pròxima jornada, la UESC visitarà la pista del Tenea CB Esparraguera.

El conjunt visitant ha començat el partit més encertat en atac, els barcelonins han anotat cistelles de totes les maneres, fet que els ha permès finalitzar el primer període amb un avantatge d'11 punts sobre els santcugatencs. Però, al segon quart, reacció local, gràcies als triples encertats per jugadors com Ferran López, que ha anotat cinc des de la línia de tres. Les bones jugades en atac ha provocat que els de Gabi Payet marxessin als vestidors tres punts per sobre (38-35).

A la represa, els santcugatencs han continuat amb la bona dinàmica. Els encerts en atac i les grans jugades defensives feien preveure que la UESC podia sumar la tercera victòria de la temporada. Tot i això, arribant als instants finals i amb un avantatge de fins a 10 punts, el FC Martinenc ha reaccionat i amb una empenta final, ha aconseguit endur-se els dos punts del Pav3 amb un marcador de (69-72).

Gabi Payet

La culpa és totalment nostra, en el moment més important del partit on has de tenir el cap fred i l'únic que hem de fer és creuar la pista no es fa, perquè aquí s'escapa el partit.