Claret i Barça, primers guanyadors del torneig de Reis de la UESC de bàsquet

La competició de reuneix més d'una cinquantena d'equips a les categories infantil i preinfantil


  • Comparteix:

El Claret, en preinfantil masculí, i el Barça Santfeliuenc, en femení, són els primers guanyadors del Torneig de Reis de bàsquet, organitzat per la UESC, i que s'allarga fins aquest dijous al vespre. A la categoria masculina preinfantil, el Claret s'ha imposat amb molta autoritat (61-33) davant la UESC en un matx dominat pels barcelonins. En categoria femenina, la final ha estat molt ajustada i s'ha decidit en els darrers segons amb el triomf del Barça Santfeliuenc (44-42) davant el Mataró. La competició és una cita tradicional per aquestes festes nadalenques i els equips es divideixen per nivells afavorint la igualtat en el joc.

El Pav 3 es divideix aquests dies en dues pistes de bàsquet per acollir una gran quantitat de partits des de dimarts i fins dijous amb una competició que aglutina diferents nivells tant masculí com femení. Els equips es van presentant abans de la disputa del partit i a partir d'aquí s'inicia el joc amb un alt ritme de joc. Aquest dimecres s'han disputat les finals preinfantils tant masculina com femenina. En masculí, el Claret ha estat molt efectiu en atac i no ha donat cap tipus de respir a una UESC que s'ha vist superada, però que ha lluitat en tot moment. Alegria dels jugadors del Claret amb la botzina final després calia aixecar la copa com a campions del torneig. La UESC també ha tingut el seu reconeixement amb la seva copa.

En categoria femenina, el Barça Santfeliuenc ha guanyat de manera ajustada i ho ha fet amb uns darrers segons de matx de molt encert. El Mataró ha pagat molt car les errades dels darrers instants. Les jugadores blaugranes ho han celebrat a la pista i després han aixecat el trofeu de campiones. El Mataró, com a segones classificades, també han tingut el seu moment per al seu reconeixement. Tot i la competitivitat dels partits, l'esportivitat sempre està present en aquesta competició.

El manàger esportiu de la UESC, Dani José, ressalta que aquest torneig està pensat per tots els nivells i fa que els jugadors i jugadores gaudeixin del bàsquet amb màxima igualtat.




Dani José

El torneig és una manera que tots els nens i nenes competeixin en el seu nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.